reklam

Dediğimi Yap Yaptığımı Yapma – Role Models izle

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma / Role Models 2008 ABD / TÜRKÇE DUBLAJ
IMDB Puanı: 7.0/10
Filmadresin Puanı: 8.4/10
Tür: Komedi, Gençlik
Yönetmen: David Wain
Senaryo: Timothy Dowling
Oyuncular: Seann William Scott, Elizabeth Banks, Paul Rudd
Müzik: Peter Salett, Jeff Lynne, David Wain, KISS,
Black Kids, Pete Rock
Süre: 1 saat 39dk

Wheeler (Seann William Scott) ve Danny, bir enerji içeceği kamyonuyla okullarda gezip tanıtım yapmaktadırlar. Fakat Danny’nin başına gelenler, bu işten sıkılmasına neden olur ve çocuklara kötü örnek olurlar. Tutuklanan iki kafadar, ya hapis yatacaktır ya da sosyal bir projede görev alacaktır. 2. tercih onlara daha cazip gelecektir ve bu amaçla bir çocuk eğitim programına yardımcı olarak atanırlar. Fakat bu görev onlar için hapishaneden daha beter olacaktır.

Eğlenceli bir yapım olan ve Seann William Scott’ın başrolünde yer aldığı gençlik filmi; kolay gibi görünen çocuk rehabilitasyon merkezindeki görevlerin aslında çok daha zorlu olduğunu aktarıyor. MTV Ödüllerinde de aday olarak gösterilen bu yapımı Filmadresin.blogspot.com olarak sizlere sunuyor; iyi seyirler diyoruz.




0 yorum:

Yorum Gönder

reklam
Copyright © 2014 Film Adresin - Online Tek Parça HD Kaliteli Film izle Tüm Hakları Saklıdır! Ozicab Web Design

Sitemizde bulunan film, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, vk.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden sitemiz hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunubilirler.