reklam

Kapak Güzeli - Miss March (Türkçe Dublaj)



Mezuniyet gecesinde sevgilisiyle birlikte olma hayali kuran genç adam, başına gelen talihsiz bir kaza yüzünden, senelerce komada kalacaktır.

Dört yıl sonra uyanan genç, lise aşkının, dünyanın en ünlü erkek dergilerinden birinin kapak kızı olduğunu öğrenecek, eski sevgilisini geri kazanmak için harekete geçecektir.

Arkadaşıyla birlikte maceralı bir yolculuğa adım atan Eugene, Playboy güzeli eski kız arkadaşına ulaşmak için olağanüstü bir çaba gösterecektir.

Ocabbaroglu Puanı: 6.0/10
Yapım Yılı ~ Ülke: 2009 ~ ABD
Tür: Komedi
Yönetmen: Trevor Moore, Zach Cregger
Oyuncular: Zach Cregger, Trevor Moore, Raquel Alessi, Alexis Raben, Bonita Friedericy, Carrie Keagan, Christina Lindley, Eve Mauro
Senaryo: Trevor Moore, Zach Cregger
Süre: 90 Dakika


1.Kısım

2.Kısım

3.Kısım

4.Kısım

5.Kısım

İlgili Aramalar: Kapak Güzeli günlük film izle, Kapak Güzeli indirmeden online film izle, Kapak Güzeli internetten bedava film izle, Miss March Türkçe dublaj film izle

0 yorum:

Yorum Gönder

reklam
Copyright © 2014 Film Adresin - Online Tek Parça HD Kaliteli Film izle Tüm Hakları Saklıdır! Ozicab Web Design

Sitemizde bulunan film, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, vk.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden sitemiz hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunubilirler.